Cere oferta Cere oferte
Vacante

Park Hyatt Zanzibar (Stone Town Down Town)

5 stele

   Zanzibar

Destinații exotice
de la
de la
4343  4338 
* 2 adulti | perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Park Hyatt Zanzibar (Stone Town Down Town), Zanzibar, Tanzania

Hotel PARK HYATT 5* Zanzibar


Prezentare oficiala hotel: https://www.hyatt.com/en-US/hotel/tanzania/park-hyatt-zanzibar/znzph?src=corp_lclb_gmb_seo_swa_znzph


Park Hyatt Zanzibar 5* este hotelul la care ai visat din totdeauna, pe plaja si totusi in inima orasului. Stone Town a fost declarat site Unesco, iar toate atractiile, pietele si moscheele sunt accesibile dintr-o plimbare la cativa pasi distanta de hotel. Park Hyatt 5* este o cladire arhitectonica de o insemnatate istorica si culturala deosebita a partii de est a insulei Zanzibar. Simturile iti vor fi rasfatate la maximum si te vei putea bucura de o priveliste uluitoare a Oceanului Indian beneficiind in acelasi timp de servicii de 5 stele.


Cea mai apropiata plaja: Hotelul este situate chiar pe plaja


Servicii de masa: Mic dejun


Servicii pentru copii: serviciul de babysitting se poate accesa cu un cost suplimentar


Localizare: Hotelul are o locatie foarte buna, fiind situate pe plaja si in aceasi timp foarte aproape de oras. Principalele atractii ale acestuia, incluzand gradinile Forodhani, vechea fortareata, Muzeul Peace Memorial si Muzeul Palace, precum si Casa Minunilor sunt usor accesibile intr-o plimbare de mers pe jos. In apropiere la 300-400 m vei gasi magazine, galerii pentru cumparaturi. Pana la Aeroportul Abeid Amani Karume sunt 7 km, iar pana la terminalul de feribot doar 1 km. Hotelul se afla la 43 km de Parcul National Jozani Chwaka si la 11 km de Padurea Masingini.
Facilitati hotel: Hotelul Hyatt Park 5* Zanzibar dispune de o piscina infinity, un restaurant cu preparate deosebite, centru spa, sala de fitness, birou de turism, parcare gratuita, Wi-fi gratuit.
Oaspetii pot allege pentru timpul liber una dinte aceste activitati: Turul orasului Stone Town; Snorkeling, Scufundari, Spice Tour - excursie la o fabrica de condimente, Tur ghidat prin padurea Jozani

Facilitati camere: Camerele sunt decorate luxos intr-un stil contemporan cu o eleganta deosebita dar si cu tehnologie moderena: TV plat cu canale prin cablu, precum si mini bar, articole de toaleta gratuite, serviciu pentru prepararea ceaiului sau a cafelei.


Tipuri de camere disponibile:
- camera dubla King Park cu vedere la gradina sau vedere spre oras: un pat dublu matrimonial sau cu 2 paturi separate, 1-3 persoane, 45 mp
- camera dubla Deluxe cu vedere la ocean un pat dublu matrimonial , balcon, 1-3 persoane, 50 mp
- suita cu vedere la ocean: un pat dublu matrimonial, living cu canapea, balcon, 1-3 persoane, 100 mp;
- apartament cu 1 dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea, zona de servit masa, max 3 persoane, 156 mp


La hotelul Hyatt Park 5* Zanzibar, privelistea uimitoare si mancarea exceptionala iti vor ramane mereu in minte alaturi de rasaritul si apusul soarelui cu aroma de cafea Africana.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.