Cere oferta Cere oferte
Vacante

Nungwi Dreams Zanzibar

5 stele

   Zanzibar

Destinații exotice
de la
de la
2858 
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Nungwi Dreams Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

Hotel NUNGWI DREAMS BY MANTIS 5* Zanzibar

Prezentare oficiala hotel: https://www.nungwidreams.com/


Hotel Nungwi Dreams 5* este un hotel boutique de lux, cu arhitectura contemporana, situat pe cea mai apreciata si curata plaja de pe insula. Daca gandul tau a fost la o vacanta exotica, atunci Nungwi Dreams iti va indeplini toate visele si in plus te va surprinde la fiecare pas. Nisipul pudrat al plajei private, turcoazul apei, alaturi de verdele palmierilor creaza scena perfecta a vacantei tale.


Cea mai apropiata plaja: Nisipul alb si apa de cristal aduc cu ele relaxarea, zambetul si intimitatea de care ai nevoie. Hotelul dispune de o plaja private, unde nu vei fi deranjat de nimeni.


Servicii de masa: Mic dejun, demi-pensiune, pensiune complete, all inclusive


Servicii pentru copii: Copii sunt bineveniti indiferent de varsta. Camerele family va stau la dispozitie cu spatiu sufficient, inclusive pentru jucariile celor mici.


Localizare:
Plaja Nungwi este situata in nordul Zanzibarului, la aproximativ 50 km distanta de capitala Zanzibar Town, si este considerata una din cele mai frumoase si renumite plaje din Zanzibar. Aeroportul international Kisauni Zanzibar se afla la aproximativ 65 km distanta, La mai putin de 1 km distanta se afla Aquarium Nungwi Mnarani si la 2.5 km se afla un supermarket.


Facilitati hotel: Un loc unde te vei simti cu adevarat incantat de peisajul exotic este restaurant-ul de pe acoperisul hotelului. Relaxarea si starea de bine le vei simti din plin la infinity pool.

Hotelul Nungwi Dreams 5* by Mantis dispune de receptie 24h, free Wi-fi, room service, un restaurant, o piscina in aer liber, o frumoasa gradina si un lounge in care oaspetii se pot relaxa, un centru fitness, serviciul de transfer la aeroport, un bar. Oaspetii pot allege pentru timpul liber una dinte aceste accitivitati, disponibile cu plecare din fata hotelului:
La cativa pasi se gaseste un proiect de conservare bazat pe comunitatea ONG care pastreaza populatia de broaste testoase verzi din Zanzibar.

Turistii vor avea ocazia sa hraneasca aceste broaste sau sa inoate alaturi de ele in laguna lor naturala de apa sarata.- Kite surfing- Snorkeling, Scufundari- Spice Tour - excursie la o fabrica de condimente- Stone Town city tourFacilitati camere: Aer conditionat, free wi-fi, flat TV, uscator de par, serviciu de preparat ceai/cafea, minibar (contracost)Tipuri de camere disponibile:- camera dubla standard / camera standard cu vedere la mare: un pat dublu, balcon la etajele superioare; 1-3 persoane, 50 mp- vila pe plaja cu 4 dormitoare si terasa privata: paturi matrimoniale; living cu canapea, chicineta, loc de servit masa, 300 mp;- apartament cu 2 dormitoare: paturi matrimoniale fiecare dormitor cu baie privata;- presidential villa cu 4 dormitoare cu bai propria, piscina private, living spatios, chicineta si loc de servit masa, terasa, 600 mp.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.