Cere oferta Cere oferte
Vacante

FUN BEACH HOTEL (JAMBIANI)

3 stele

   Zanzibar

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere FUN BEACH HOTEL (JAMBIANI), Zanzibar, Tanzania

Descriere
Parte a grupului OUR ZANZIBAR, Fun Beach Hotel ofera servicii de trei stele, in regim all inclusive, reprezentand locatia ideala pentru o escapada exotica, atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

Localizare
Proprietatea este localizata pe malul marii, intre statiunile Jambiani si Paje, la aproximativ 54 km est fata de cel mai apropiat aeroport - Aeroportul International Abeid Amani Karume Zanzibar (ZNZ).

Plaja
Fun Beach Hotel este situat chiar la malul marii, pe coasta de est a insulei, in statiunea Jambiani, ce se remarca prin nisipul fin si alb, apele calde si turcoaz ale Oceanului Indian si a plantatiilor de palmieri.

Dotari camere
Fun Beach Hotel pune la dispozitia oaspetilor diverse tipuri de camere (Front Pool Bungalows si Back Pool Bungalows), avand o capacitate maxima de trei persoane.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV LCD cu receptie satelit, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, plase anti-insecte, baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Parte a grupului OUR ZANZIBAR, Fun Beach Hotel ofera servicii de trei stele, in regim all inclusive, reprezentand locatia ideala pentru o escapada exotica, atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

In cadrul Fun Beach Hotel exista un restaurant care isi intampina oaspetii cu preparate culinare specifice bucatariei locale si internationale, in stil bufet, pe tot parcursul zilei. La barul disponibil se pot servi bauturi racoritoare si alcoolice, cocktailuri, cafele si gustari usoare.

Printre facilitatile oferite de Fun Beach Hotel, se numara: transfer de la si/sau la aeroport, piscina exterioara, parcare privata gratuita, magazin de suveniruri, sala de jocuri, club acces imediat la plaja privata si facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (snorkeling, windsurfing, scuba-diving).

Fun Beach Hotel cuprinde un centru SPA si Wellness, unde oaspetii beneficiaza de masaje terapeutice, tratamente corporale si faciale, manichiura si pedichiura.

Clasificare oficiala: 3 stele

Pagina web: https://www.our-zanzibar.com/hotel/fun-beach-hotel/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.