Cere oferta Cere oferte
Vacante

Zante Beach

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Zante Beach, Laganas, Grecia

Adresa: Laganas, Zakynthos


Adresa Site: http://www.louishotels.com


Localizare: pe malul marii, in Tsilivi, la 2 km de Laganas, 15 km de orasul Zakynthos, 10 km de aeroport.


Numar de camere: 268


Facilitati hotel: lobby, restaurant principal (5 seri tematice/saptamana), restaurant asiatic,lobby bar, beach bar, pool bar, internet cafe, piscine exterioara, piscina pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, babysitting (la cere si contra cost), 2 terenuri de tenis, biliard, tenis de masa, darts, volei pe plaja, aerobic, echipa de animatie, pachete de servicii pentru honeymoon, schimb valutar, rent a car, spalatorie, wifi in zonele publice (contra cost), mini market.


Tipuri de camere: DBL vedere la mare sau vedere la parc (suprafata 21 mp, capacitate maxima 3 persoane), Family room cu paturi suprapuse (suprafata 26 mp, vedere la parc sau la mare- capacitate maxima de 4 persoane), Superior Bungalow cu usa/paravan (vedere la parc sau la mare- capacitate maxima de 4 persoane), Bungalow vedere frontala la mare (suprafata 21 mp, capacitate maxima de 3 persoane)


Facilitati camere: baie cu dus, balcon/terasa, TV, minibar, seif (contra cost), telefon, uscator de par, aer conditionat (functioneaza in lunile mai-octombrie), fierbator, frigider (la cere-contra cost).


Servicii all inclusive:


- Mic dejun (07-10:00)


- Mic dejun tarziu –servit la barul de la plaja (10-12:00)


- Pranz (12-15:00)


- Gustari rapide (15-18:00)


- Cina (18:30-21:30)


- Gustari tarzii (22-24:00)


- Bauturi alcoolice si nealcoolice locale, bauturi calde (10-24:00)

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Zante Beach, Laganas, Grecia