Cere oferta Cere oferte
Vacante

Matilda Hotel

4 stele

   Vasilikos

de la
de la
932 
* 2 adulti | perioada 30.05.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din CLUJ-NAPOCA
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Matilda Hotel, Vasilikos, Grecia

Situat printre plantații de măslini, deasupra golfului pitoresc Porto Zoro, Hotelul Matilda are un restaurant și o piscină cu snack bar. Acesta oferă camere cu aer condiționat și balcon cu vedere la Marea Ionică sau la munte și grădină.

Camerele decorate in culori luminoase de la Hotelul Matilda sunt spațioase si au TV prin satelit. Fiecare include baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă.

Un mic dejun tip bufet tradițional este servit in zona de luat masa. Rețete locale sunt preparate la restaurant, cu produse din grădina hotelului. Băuturi și mese ușoare sunt oferite la snack barul cu vedere la apus. Săptămanal sunt organizate nopți de grătar cu spectacole folclorice.

Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit in toate zonele. Oaspeții mai tineri au la dispoziție locul de joacă si piscina pentru copii. La cerere, puteți beneficia de masaje și sesiuni de yoga.

Orașul Zakynthos și aeroportul internațional Zakynthos se află la mai puțin de 9 km. Plajele Gerakas, St. Nicholas și Daphne sunt la cativa pasi. Personalul poate aranja inchirieri auto. De asemenea, proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.