Vacante

Julia Apartments (Zakynthos)

de la
de la
859  756 
* 2 adulti | perioada 17.09.2022 - 24.09.2022 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Julia Apartments (Zakynthos), Laganas, Grecia

Descriere: Proprietatea este formatq din studiouri care pot gazdui 2 sau 3 persoane si apartamente pentru pana la 5 persoane. Cazarea este in regim self-catering baza si toate unitatile sunt dotate cu chicineta, aer conditionat, baie privata cu dus si balcon mobilat cu vedere la mare sau piscina.

Localizare: Julia Apartments este un complex de apartamente, situat intr-o zona linistita amplasat in populara statiune de pe litoral Laganas, la aproximativ 2 km de plaja si la 5 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (taxa suplimentara de 5 EUR pe zi pentru garsoniere si 10 EUR suplimentar pe zi pentru apartamente), chicineta (ustensile de bucatarie, 2 plite, frigider), baie privata cu cabina de dus, uscator de par, oglinda cosmetica, masa si scaune, balcon, serviciu de menajera (o data pe saptamana), schimbarea prosoapelor (la sosire si o data pe saptamana), schimbarea lenjeriei (la sosire si o data pe saptamana), spalatorie serviciu (contra cost).

Facilitati hotel: Seif central (cost suplimentar de 15 EUR pe saptamana), colt TV prin satelit, Wi-Fi in zonele publice (gratuit), trusa de prim ajutor, piscina (09:00-19:00), sezlonguri si umbrele la piscina (gratuit), dus exterior, gradina, parcare.

Web site: https://juliastudios.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.