Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Sindbad

5 stele

   Monastir

de la
de la
845  838 
* 2 adulti | perioada 31.05.2024 - 07.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Sindbad, Monastir, Tunisia

Hotel pe plajă

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Shuttle bus gratuit până la terenurile de golf Yasmine şi Citrus

Petreceri tematice

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Localizat în Hammamet, stațiune cu o aură mistică autentic maură, Hotelul Sindbad este alegerea perfectă pentru o vacanță activă, recomandat cu precadere turiștilor dornici de distracție, unde acțiunea se învârte în jurul petrecerilor de la terasele-lounge moderne, a restaurantelor gourmet din incinta hotelului, a terenului de golf Citrus Golf si în imediata apropiere a unui centru de echitație.

Principalele puncte de atracție

Hotel pe plajă

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului

Shuttle bus gratuit până la terenurile de golf Yasmine şi Citrus

Petreceri tematice

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

BB:

- Mic dejun tip bufet;



Locatia

The Sindbad 5* este situat pe malul mării, la o distanță de 2 km de centrul orașului Hammamet, la 5 km de Yasmine Hammamet, la 5 km de terenurile de golf Citrus și Yasmine și la 100 km de aeroportul din Monastir.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip; 4 piscine: piscina principala, piscină infinity, piscină pentru copii și piscină interioară cu încălzire pe timpul iernii; Șezlonguri, saltele, prosoape și umbrele gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal – tip bufet ”Sheherazade”, restaurante a la carte cu specific: ”Chiraz” – internațional și african, ”Manora” – asiatic, ”Les Voiliers” - mediteraneean, pe plajă; Pool Lounge, Beach Bar, Djinn Lobby Bar, Pub 19.



Sport și relaxare

Centru Wellness & Spa (baie cu aburi, saună, jacuzzi, masaje, balneoterapie, tratamente faciale și corporale, manichiură, pedichiură, coafor), sală de fitness, excursii, echitație.



Facilități pentru copii

Baby sitter (la cerere, contra cost)



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi pe întreg domeniul hotelului, sală de fitness, shuttle bus către terenurile de golf ”Citrus” și ”Yasmine”.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa (baie cu aburi, saună, jacuzzi, masaje, balneoterapie, tratamente faciale și corporale, manichiură, pedichiură, coafor), săli de conferință, magazine de suveniruri și produse artizanale, servicii de spălătorie, servicii medicale, schimb valutar, servicii de transfer hotel/ aeroport, excursii, echitație.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 146 camere şi 9 suite, împărțite astfel: camere standard duble, camere standard triple, suite Luxury, suite Princesse și suite Yasmine.

Dotări camere: baie cu cadă/ duș, uscător de păr, halate de baie, aer condiționat, mini-bar, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, seif, balcon/terasă.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.