Cere oferta Cere oferte
Vacante

Parque Vacaional Eden

3 stele

   Puerto De La Cruz, Spania Vezi pe harta

de la
de la
1500  1198 
* 2 adulti | perioada 12.04.2024 - 19.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Parque Vacaional Eden, Puerto de la Cruz, Spania

Descriere: Un hotel recomandat pentru pozitionarea sa in zona linistita din Puerto de la Cruz, gradinile superbe si serviciile de calitate.
Localizare: Hotelul se afla pe un deal la aproximativ 1,7 km de plaja (aproximativ 25 minute de mers pe jos sau 5 minute cu masina) si la 3,1 km de gradina zoologica.
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de 4 piscine dintre care una pentru nudisti si una pentru copii, servicii de masaj si sauna, dar si alte servicii destinate relaxarii. Totodata in lista de facilitati ale hotelului se incadreaza si restaurantul, barul, activitatile pentru copii si terenul de tenis. Serviciu gratuit de transfer (la cerere) catre centrul orasului Puerto de la Cruz si retur, cu exceptia zilelor de duminica si dupa amiezelor de sambata.
Dotari camere: Camerele sunt proaspat renovate si sunt dotate cu chicineta, TV, seif (contra cost), telefon, balcon. Accesul la Wi-Fi in camere se face contra cost (aprox 3 euro/zi sau 18 euro/7 zile).
Site: http://www.parquevacacionaleden.com/en/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Parque Vacaional Eden, Puerto de la Cruz, Spania