Cere oferta Cere oferte
Vacante

GF VICTORIA

5 stele

   Costa Adeje, Spania

de la
de la
3044  3038 
* 2 adulti | perioada 10.05.2024 - 17.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere GF VICTORIA, Costa Adeje, Spania

Amplasare

Acest hotel se află imediat în centrul localității Costa Adeje.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost). Pentru asistență în afaceri se oferă un proiector. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

În camere există o sufragerie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „King size” sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un seif și un birou și, contra unui supliment de preț, un minibar. Mai sunt disponibile și un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor, un radio, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). Papuci de casă și ziarul cotidian la zi oferă confort în camere. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă, o cadă cu hidromasaj și un bideu. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

7 piscine exterioare promit împrospătare și înviorare. De asemenea există bazine pentru copii. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, volei, baschet, minigolf, partide de golf și padel. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de iahting, catamaran și scufundări subacvatice. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, squash, yoga și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire și terapii ayurvedice. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locul de cazare dispune în zona cu restaurante de un restaurant, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.