Cere oferta Cere oferte
Vacante

HERITANCE AHUNGALLA

5 stele

   Sri Lanka

de la
de la
2626  2618 
* 2 adulti | perioada 02.09.2024 - 10.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HERITANCE AHUNGALLA, Sri Lanka, Sri Lanka

Recomandat pentru servicii de calitate! Travellers' Choice® 2014 Winner by TripAdvisor Hotel luxos, situat chiar pe plaja lata cu nisip din statiunea Ahungalla. Este ideal pentru cei are doresc sa fie cazati la unul dintre cele mai luxoase si exclusiviste hoteluri de pe insula.

Descriere Hotel

Localizare: Hotelul Herintance Ahungalla 5* este situat in statiunea Ahungalla, la o distanta de aproximativ 90 km de Colombo si 122 km de Aeroportul International Bandaranaike.
Facilitati hotel: hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 2 restaurante cu o gama variata de preparate ale bucatariei locale si internationale, room service 24 de ore pe zi, centru spa si fitness, sauna. Centrul de infrumusetare ofera o gama larga de pachete ce includ tratamente faciale, corporale, precum si masaj. Hotelul mai dispune de coffee shop, cafenea, piscina in aer liber, teren de golf, teren de tenis, spectacole de karaoke, biblioteca.
Facilitati camere: toate cele 152 de camera au in dotare balcon cu vedere la mare, aer conditionat, minibar, facilitati ceai / cafea, TV satelit, CD player, halate de baie, papuci, uscator de par, telefon (linie directa), apa plata imbuteliata.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.