Cere oferta Cere oferte
Vacante

XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND

4 stele

   Sharm El Sheikh

Revelion în Egipt
de la
de la
1502  1110 
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND, Sharm el Sheikh, Egipt

Localizare: este situat la 1 km de pitorescul Golf Naama si detine propria plaja la Marea Rosie.
Facilitati hotel: room service, pranz la pachet, automat (bauturi), automat (gustari), inchirieri auto, serviciu de transfer (gratuit), serviciu de transfer (contra cost), receptie deschisa non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, bancomat, serviciu de concierge, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, sali de conferinte si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri/cadouri, seif, magazine, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camere de familie, ascensor, incalzire, zona pentru fumatori, gratar, piscina in aer liber (deschisa tot anul), gradina, teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, sporturi nautice, aqua park, sauna, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, cada cu hidromasaj, teren de joac pentru copii, karaoke, animatori, club de noapte/DJ, restaurant, bar, restaurant (a la carte), restaurant (bufet), snack bar, Wi-Fi in zonele publice contra cost.
Dotari camere: toate camerele au Aer Conditionat, mobilier modern, balcon cu vedere spre parcul acvatic si TV prin satelit cu ecran plat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.