Cere oferta Cere oferte
Vacante

TROPITEL NAAMA BAY

5 stele

   Naama Bay, Egipt

Paste in strainatate
 | 
Revelion în Egipt
de la
de la
1210 
* 2 adulti | perioada 19.04.2024 - 26.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere TROPITEL NAAMA BAY, Naama Bay, Egipt

Bine 7,1 Booking.com Tropitel Naama Bay este un hotel de 5 stele, situat in Naama Bay, Sharm El-Sheikh, langa plaja, la o distanta de 6,5 km de centrul orasului si de 15 km de aeroportul Sharm El Sheikh International. Hotelul ofera o priveliste impresionanta a Marii Rosii si a Muntelui Sinai si reprezinta, in acelasi timp, alegerea ideala pentru turistii interesati de viata de noapte, fiind pozitionat foarte aproape de restaurantele, barurile si cluburile locale. Web page:
http://naamabay.tropitelhotels.com/

Spa & Welness:
Turistii au acces la spa, jacuzzi, sauna, masaj, tratamente de infrumusetare si de relaxare, iar hotelul mai pune la dispozitia acestora un centru de fitness complet echipat.

Drinks & Food:
Exista 4 restaurante ce ofera o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala, dintre care restaurantele cu specific mexican si italienesc reprezinta o excelenta experienta culinara pentru turisti, asteptandu-i pe acestia cu ingrediente atent selectionate si cu cele mai bune servicii. Hotelul mai dispune de o terasa, o cafenea si de 6 baruri (5 dintre ele aflandu-se pe plaja), unde turistii pot savura diverse bauturi.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de 4 piscine pentru adulti, trei dintre ele incalzite iarna, aqua park cu trei tobogane si piscina semi olimpica, sala de fitness, centru de scufundari, programe de animatie, spatiu amenajat pentru a juca volei, fotbal, biliard si diverse sporturi nautice. Hotelul ofera zilnic programe de animatie, spectacole cu dansuri, acrobatii si karaoke. De asemenea, in apropiere se gasesc terenuri de golf si de tenis.

Localizare:
Tropitel Naama Bay este un hotel de 5 stele, situat in Naama Bay, Sharm El-Sheikh, langa plaja, la o distanta de 6,5 km de centrul orasului si de 15 km de aeroportul Sharm El Sheikh International.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.