Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
825 818
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.08.2021 - 29.08.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Solymar Naama Bay, Sharm el Sheikh, Egipt

Localizare: Situat la 12 km de aeroport, la 1,2 km de Naama Bay si la 7,6 km de Orasul vechi, in golful Naama Bay, pe linia a doua.
Facilitati hotel: Deschis in 2014. Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele, o cladire anexa cu 3 nivele si zece vile cu 3 nivele. Oaspetii pot savura o varietate de mancaruri la restaurantul principal, prevazut cu o terasa mare cu vedere la golful Naama si la Marea Rosie. Cele 2 baruri ale complexului servesc diverse bauturi. La proprietate, sunt disponibile o serie de activitati, precum snorkeling, scufundari si windsurfing.
Parcul National Ras Mohammed se afla la 16 km de proprietate. Oaspetii au la dispozitie un autobuz de transfer gratuit la plaja. In apropierea hotelului, se pot face scufundari, canotaj Ci echitatie, la un cost suplimentar.
Doatari camere: In total sunt disponibile 195 camere:
- 83 Standard Rooms (majoritatea camerelor au vedere garden view, unele au vedere pool view, max. 2+1 pers., dus, balcon, terasa sau doar geam, 20-30 m2).
- 60 Superior Rooms (pool, garden view, max. 4 pers., dus, balcon sau terasa, 30-38 m2).
- 22 Family Rooms (pool, garden view, o camera, max. 5 pers., dus, balcon sau terasa, 38-45 m2).
- 30 Superior Family Rooms (pool, garden view, max. 6 pers., 2 dormitarea si living, dus, balcon sau terasa, 40-70 m2).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.