Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sharm Waterfalls (ex Hilton Waterfalls)

5 stele

   Sharm El Sheikh

Revelion în Egipt

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sharm Waterfalls (ex Hilton Waterfalls), Sharm el Sheikh, Egipt

Acest hotel de 5 stele este situat in oraul Sharm El Sheikh i pune la dispoziie 7 piscine, un centru de scufundari, o plaja privata i un debarcader privat.
Camerele au balcon privat cu vedere la Marea Roie sau la gradini.
Hilton Sharm Waterfalls Resort ofera programe de animaie in fiecare zi, cursuri de dans i un club de sanatate cu sala de gimnastica. Turistii au la dispoziie un teren de tenis i o varietate de sporturi nautice, printre care snorkelling i schi nautic.
Hotelul ofera un centru spa modern cu tratamente de infrumuseare. Printre facilitati se enumera sauna, piscinele pentru copii sau clubul copiilor.
Hilton Sharm Waterfalls pune la dispoziia turistilor 4 restaurante, printre care Paradise Reef, care ofera vedere la piscina principala i servete preparate tradiionale arabe, sau Verdi Bistro, care servete mancaruri din bucataria italieneasca contemporana.
Hotelul se afla la 25 de minute de mers cu maina de Aeroportul Internaional Sharm el Sheikh i la numai 6,4 km de centrul oraului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.