Cere oferta Cere oferte
Vacante

SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT

5 stele

   Om El Seed, Egipt

Paste in strainatate
 | 
Revelion în Egipt
de la
de la
2743  1771 
* 2 adulti | perioada 13.04.2024 - 20.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT, Om El Seed, Egipt

Bine 7,7 Booking.com Hotelul este localizat pe plaja privata in Sharm El Sheikh, zona Om El Sid din Egipt. Distanta pana la Aeroportul Internaţional Sharm el Sheikh este de 20 km. Kindly be informed that as a part of quality improvement action plan for our hotel, we will start as of 01.03.2017 Rooms renovation in our hotel. 1. Project name: Rooms Renovation . 2. Duration: from 01.03.18 till 31.05.2018 3. Working hours: From 09:00 till 17:00 4. Location: Building No.10 5. Alternatives of closed facilities: All other buildings . 6. Noise affection: Low, no heavy machines will be used; 7. How the area will be enclosed / secured: areas will be closed for guests, and isolated with a fence. Thank you for understanding. Site web
http://www.sunrisehotels-egypt.com/en/resorts/sharm-el-sheikh/SUNRISE-SELECT-DIAMOND-BEACH-RESORT/

Drinks & Food
Hotelul dispune de 4 restaurante, inclusiv restaurantul de pe plajă şi elegantul restaurant indian Kandahar. De asemenea, sunt disponibile 6 baruri, in locaţii perfecte pentru relaxare, unde puteți savura o băutură racoritoare.

Localizare
Hotelul se afla in Sharm El Sheikh, zona Om El Sid. Acesta este localizat pe plaja privata, la 20 km de Aeroportul Internaţional Sharm el Sheikh.

Sport si divertisment
Sunrise Select Diamond Beach Resort dispune de 2 terenuri de tenis, centru de spa, sala de fitness şi un centru de scufundări. La numai 500 de metri de hotel se găsește si un circuit de go-kart.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.