Cere oferta Cere oferte
Vacante

MELIA SHARM RESORT & SPA

5 stele

   Ras Nasrani, Egipt

Revelion în Egipt
de la
de la
1782  1607 
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MELIA SHARM RESORT & SPA, Ras Nasrani, Egipt

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 4 restaurante, restaurantul principal oferind o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala, un restaurant cu preparate italienesti, un restaurant a la carte grill si un chill out restaurant, un lounge, disco si 3 baruri, fiecare dintre acestea avand programe speciale pentru turisti.

Sport si Divertisment:
In cadrul resortului gasim un teren de tenis iluminat, un teren de sport polivalent, o sala de snooker, facilitati pentru praticarea unor sporturi precum volei, tenis de masa, aerobic, boccia, darts, polo pe apa si alte sporturi acvatice. Totodata, exista si 1 disco unde sunt zilnic diferite spectacole.

Spa & Welness:
Turistii au acces gratuit in clubul SPA si, contra cost, se pot bucura de numeroasele facilitati oferite de catre hotel, precum sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, tratamente de infrumusetare si de relaxare.

Web page:
http://www.melia.com/en/hotels/egypt/sharm-el-sheikh/melia-sharm/

Localizare:
Melia Sharm Resort & Spa este un hotel de 5 stele situat in Egipt, in inima peninsulei Sinai, pe malul Marii Rosii, in golful Montazah Ras Nusrani aflat chiar pe plaja, la 17 km de cel mai apropiat oras, Naama Bay si la 7 km distanta de cel mai apropiat aeroport, Sharm El Sheikh International.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.