Cere oferta Cere oferte
Vacante

MARINA SHARM

4 stele

   Sharm El Sheikh

Revelion în Egipt
de la
de la
1187  1178 
* 2 adulti | perioada 08.06.2024 - 15.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MARINA SHARM, Sharm el Sheikh, Egipt

Localizare: Marina Sharm se afla la 11 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh, la 7 km de Piata Veche si la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului. Hotelul ofera serviciu de receptie 24 de ore.
Facilitati hotel: Cu vedere la o plaja privata si la apele turcoaz din Golful Naama, Marina Sharm Hotel ofera camere spatioase, majoritatea cu balcoane private. Exista 2 piscine in aer liber Ci un centru de wellness. Accesul WiFi va fi disponibil in zona holului si este gratuit
Optiunile de luat masa la Marina Sharm includ restaurantul cu fructe de mare Mermaid, care serveste si bucatarie italiana. Barul de pe plaja ofera cocktail-uri, bauturi racoritoare si divertisment cu muzica live.
Oaspetii Marina Sharm se pot delecta cu un masaj iintineritor sau se pot relaxa in piscina de spa, hammam sau sauna. Hotelul are, de asemenea, un loc de joaca pentru copii si o sala de jocuri cu biliard.
Dotari camere: aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat prin satelit. Toate camerele ofera vedere la Marea Rosie.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.