Cere oferta Cere oferte
Vacante

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh

5 stele

   Sharm El Sheikh

Revelion în Egipt
de la
de la
3132  3038 
* 2 adulti | perioada 27.07.2024 - 03.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Four Seasons Resort Sharm El Sheikh, Sharm el Sheikh, Egipt

Hotelul Four Seasons Resort de la Marea Roie este situat pe coasta unui deal din Sharm El Sheikh.
Pune la dispoziie 4 piscine, 5 restaurante, 3 lounge-uri i un centru spa. Complexul ofera activitai de snorkeling i scufundari subacvatice.
Toate unitaile de cazare de la Four Seasons au balcon sau terasa cu vedere la Marea Roie, la gradina i la complex. Fiecare camera ofera o zona de relaxare cu TV cu ecran plat i minibar. Vila pune la dispozitie o piscina privata cu o terasa cu ezlonguri.
Four Seasons ofera o experiena culinara excelenta, combinand preparate din bucatarii variate, de la cea mediteraneana pana la cea italieneasca. Turistii pot savura specialitai europene la Al Waha Pool Bar, care ofera vedere la piscina. Avei, de asemenea, la dispoziie o varietate de lounge-uri cu vedere spectaculoasa, in care putei savura bauturi.
Centrul spa de la Four Seasons ofera o serie de optiuni de relaxare, inclusiv masaje corporale i tratamente faciale. Turistii au la dispozitie i o sala de gimnastica moderna cu echipamente cardio de ultima generaie, precum i un salon de infrumuseare.
Complexul Four Seasons Sharm El Sheikh este situat la 25 de minute de mers cu maina de golful Naama. Vechiul Sharm, cu pieele sale tradiionale, se afla la 40 de minute de mers cu maina. Aeroportul Sharm El Sheikh este situat la 15 minute de mers cu maina.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.