Cere oferta Cere oferte
Vacante

CHARMILLION GARDEN AQUAPARK SSH

4 stele

   Sharm El Sheikh, Egipt

Revelion în Egipt

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CHARMILLION GARDEN AQUAPARK SSH, Sharm el Sheikh, Egipt

Descriere: Charmillion Gardens este un hotel de 4 stele deschis in anul 2010 in zona Nabq Bay, Sharm El Sheikh.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Sharm El Sheikh, in zona protejata Nabq Bay cu access la plaja de nisip. Aeroportul International Sharm este localizat la doar 5 km.

Facilitati hotel: restaurant principal, un restaurant Italian a la carte, 3 baruri, asistenta medicala 24h contra cost; acess la internet, servicii de taximetrie 24h contra cost; serviciul de curatatorie in cadrul hotelului;acces la plaja cu un centru de diving, sala de fitness, sauna si spa; piscina si loc de joaca pentru copii;teren de tenis(localizat in Charmillion Club Resort), 2 terenuri de minifotbal, teren de volei, masa de tenis; Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati; parcare.

Dotari camere: hotelul dispune de 180 de camere, toate fiind dotate cu aer conditionat, TV LCD, mini frigider, seif, aparat de cafea si ceai, telefon, baie cu cada sau dus, balcon sau terasa.

Web:http://www.charmilliongardensaquapark.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau
din camera, hotelierulpoate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la
hotel solicitatireceptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.