Cere oferta Cere oferte
Vacante

EDEN BLEU

5 stele

   Mahe Island

Destinații exotice

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere EDEN BLEU, Mahe Island, Seychelles

 

Localizare: Hotelul este situat lângă portul de agrement al insulei Eden și la aprox 6 km de Aeroportul Internațional Seychelles, iar orasul Victoria se afla la aprox 5 km de hotel.

Facilitati: Hotelul Eden Bleu pune la dispoziția oaspetilor sai o picina in aer liber, o recepție cu program nonstop, serviciu de concierge și săli de conferințe moderne cu o capacitate de până la 340 de persoane. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel. Oaspeții beneficiază de un serviciu gratuit de transfer la unele dintre cele mai frumoase plaje din Mahe, Beau Vallon și Anse Royale. Acesta este disponibil pe tot parcursul zilei.

Servicii: Restaurantul Marlin Bleu are o terasă lângă piscină și servește mic dejun și mese ușoare. Barul Bourgeois oferă cocteiluri și băuturi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.