Cere oferta Cere oferte
Vacante

Carana Beach

4 stele

   Mahe Island

Destinații exotice

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Carana Beach, Mahe Island, Seychelles

Descriere: Carana Beach Resort este un hotel de 5 stele, aflat la nici 10 km de capitala Victoria. A fost proiectat sub un concept care accentueaza unicitatea locatiei. Camerele au vedere la ocean si sunt inconjurate de vegetatie tropicala, luxurianta. Turistii se pot bucura de o atmosfera intima si in acelasi timp pot explora zonele magnifice din apropiere.

Localizare: este situat la 10 km de orasul Victoria, Mahe, la 30 de minute de mers cu masina fata de Aeroportul International Seychelles.

Facilitati hotel: acces direct la plaja, piscina, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, restaurant a la carte, gradina, terasa, bar, centru spa/ wellness (cost extra), receptie deschisa non stop.

Facilitati camere: internet Wi-Fi, minibar, telefon, televizor, aer conditionat si ventilator, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, seif, baie privata cu cabina de dus.

In prima zi de sejur, cazarea incepe dupa ora 14:00. In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza inainte de ora 10:00;

Site: https://caranabeach.com/

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.