Cere oferta Cere oferte
Vacante

Volcano View

4 stele

   Fira, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Volcano View, Fira, Grecia

Volcano View, locul unde cea mai deosebita arhitectura cicladica in stanca isi gaseste locul, si se imbina cu un stil minimalist de decoratii.Cel mai usor accesibil hotel de pe Caldera, hotel de 5 stele cu o panorama senzationala asupra calderei si locul de unde se poate vedea cel mai perfect apus.

Volcano view ofera servicii de top, are grija de orice detaliu pentru ca oaspetii sa simta cat mai confortabil si zilele petrecute aici sa fie de neuitat.

Distante:
- 2km pana in Fira
- statia de bus 400m
- plaja la 6km,
- pana in port 8km
- aeroport 5km,

Puncte de interes:
- plaja cu nisip negru din Kamari
- situl arheologic Akrotiri
- Thira Antica
- Muzeul preistoric al Thirei, muzeul Arheologic din Fira, Muzeul de Folclor, Muzeul naval din Oia
- Castelul Venetian din Pyrgos
- Insulele Vulcanice Palea Kameni si Nea Kameni
- Plajele din Akrotiri, Vlihada, Theros

Atu-uri:
- vedere catre caldera
- camere tip grote

Facilitati hotel: servicii receptie 24h, zona lobby, internet corner gratuit, parcare gratuita, excursii cu barca, serviciu inchiriere masini, posibilitatea de alegere a pernelor - perne hipoalergenice la cerere, spalatorie si calcatorie la cerere, internet wi-fi gratuit in toate spatiile publice, seif, Tv satellite, room service 16 h, bar restaurant, Restaurant, Micul dejun se serveste de la 07:15-10:30, bar la piscina, scaune pentru copii la restaurant, 3 piscine cu apa proaspata, prosoape la piscina, mini market, servicii medicale la cerere.Shuttle bus pana in centrul orasului de 6 ori pe zi.
La Volcano view te poti relaxa la un masaj admirand spledidul peisaj asupra calderei.

Dotari camere: decorate in culori pastelate cu un spatiu considerabil si cu privelisti spectaculoase, camerele au balcon sau terasa, aer conditionat, internet wi-fi gratuit, cablu TV satelite, telefon direct, uscator de par, seif, serviciu zilnic de curatenie, room service 16 ore, camere de nefumatori.

Tipuri camere:
- camere superior
- camere standard
- junior suite
- grand suite

Copii pana in 15 ani nu sunt acceptati

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.