Cere oferta Cere oferte
Vacante

Santorini Secret Suites (Adults Only)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Santorini Secret Suites (Adults Only), Oia, Grecia

Locatie
Zona stațiunii Oia, la 10 km de Fira, la 18 km de aeroport, la 20 km de port.
Recomandari
Numai pentru adulți! Copiii peste 15 ani (cu excepția - Villa Junior Panoramic View Heated Pool).Stil tradițional minimalist, o selecție de apartamente de lux, piscine private și jacuzzi, o piscină comună, un bar, un restaurant, servicii spa, facilități de nivel inalt.


Descriere camere
Un total de 18 camre:Junior Suites Outdoor Hot Tub, Suite Grand Caldera View Heated Pool, Suite Premium Caldera View Hot Tub, Suite Infinity Caldera View Private Heated Pool, Suite Honeymoon Caldera View Private Heated Pool, Suite Pure Caldera View Hot Tub, Suite Absolute Caldera View Hot Tub, Villa Junior Panoramic View Heated Pool (Este permisă cazare cu copii).În camere: aer condiționat individual, televizor inteligent, seif (laptop este plasat), baie / duș, cadă de baie VIP, uscător de păr, minibar, linie telefonică directă, lenjerie de pat de înaltă calitate, , Halate de baie și papuci, Facilități pentru prepararea de cafea / ceai, balcon mobilat / terasă / terasă. Pat dublu mare.Junior Suites Outdoor Hot Tub (~ 30 mp) Suita este situată la 50 m de clădirea centrală. Plan deschis, pat dublu, baie cu duș, verandă (20 mp) cu jacuzzi și șezlonguri.Suite Grand Caldera View Heated Pool(~ 45 mp) Plan deschis. Cameră dublă și zonă de living, baie cu duș sau cadă, balcon mare (40 mp) cu piscină privată încălzită, șezlonguri, zonă de luat masa în aer liber.Suite Premium Caldera View Hot Tub (~ 40 mp) Plan deschis. Pat dublu, zonă de living cu canapea, baie cu duș sau cadă, balcon (20 mp) cu jacuzzi, șezlonguri, zonă de luat masa în aer liber.Suite Infinity Caldera View Private Heated Pool (~45 mp) Dormitor cu pat dublu, zonă de living, baie cu duș sau cadă, terasă (40 mp .) Cu piscină încălzită, zonă de luat masa deschisă, șezlonguri.Suite Honeymoon Caldera View Private Heated Pool(~ 70 mp) Pat matrimonial, living cu o canapea, zonă de fitness (Power Plate), baie cu duș cu efect de ploaie, baie de aburi, cromoterapie și aromoterapie, terasă panoramică (40 mp M. ), Cu o piscină încălzită, o zonă de luat masa deschisă, șezlonguri.Suită Pure Caldera View Hot Tub (~ 35 mp) Plan deschis. Pat matrimonial, fotoliu, baie cu duș, balcon panoramic (15-20 mp), jacuzzi, șezlonguri, zonă de luat masa în aer liber.Suite Absolute Caldera View Hot Tub (~ 45-50 mp) Plan deschis. Pat matrimonial, living, baie cu duș sau cadă cu hidromasaj, terasă (30 mp), jacuzzi, șezlonguri, zonă de luat masa în aer liber.Vila Junior Panoramic View Heated Pool (este permisă cazare cu copii) (~ 90 mp) Vila este situată la 50 de metri de clădirea centrală. Etaj inferior - living cu canapea, bucătărie echipată; Terasă cu zonă de luat masa, șezlonguri, piscină încălzită. Etaj superior - dormitor cu pat dublu, living, baie cu duș.Curatarea camerelor - de 2 ori pe zi, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.