Cere oferta Cere oferte
Vacante

OLIVE GARDEN HOTEL

3 stele

   Lardos, Grecia

de la
de la
1439  1358 
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere OLIVE GARDEN HOTEL, Lardos, Grecia

Localizare: Complexul Olive Garden, unul dintre cele mai bune hoteluri de 3* + ale insulei se afla in zona pitoareasca Lardos-Lindos. Cu Mediterana blanda ce loveste plajele de nisip din apropriere, hotelul este inconjurat de gradini luxuriante si se afla la 350 de plaja si la 9 km de 'perla' insulei - orasul Lindos.
Capitala, Rhodos Town se afla la 50 km iar aeroportul Diagoras se afla la 54 km.

Facilitati complex:
Castigator al calificativului de Excelenta acordat de prestigiosul TripAdvisor hotelul isi incanta oaspetii cu facilitati ce imbina calitatea si eficienta precum un restaurant panoramic aflat pe acoperis ce pregateste delicioase specialitati, 3 baruri, 2 piscine exterioare cu zona de sezlonguri si umbrelute, teren de tenis, volei pe plaja, sala de fitenss,centru Spa, sala de jocuri, mini market.

Facilitati camere: Cele 106 camere spatioase si placut mobilate ofera un spatiu functional excelent pentru petrecerea vacantei. Toate camerele sunt echipate cu TV satelit, telefon, frigider, aer conditionat, internet wi-fi gratuit, grup sanitar cu articole de toaleta, balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.