Cere oferta Cere oferte
Vacante

Marianna Palace Hotel

3 stele

   Kolymbia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Marianna Palace Hotel, Kolymbia, Grecia

Această proprietate este la 16 minute pe jos față de plajă. Hotelul Marianna Palace se află la cativa pasi de plaja Kolymbia, restaurante si cafenele si oferă o piscină in aer liber si un bar la piscină. Hotelul oferă unităti de cazare spatioase dotate cu un balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la muntele Tsambika.

Toate camerele de la Marianna Palace au aer conditionat, TV prin satelit si frigider. Baia include articole de toaletă gratuite si uscător de păr. La cerere si la un cost suplimentar este disponibilă si o cutie de valori.

Restaurantul in stil bufet este deschis pe tot parcursul zilei. Oaspetii se pot bucura de cocktailuri si de alte băuturi răcoritoare la barul de la piscină, care serveste pană tarziu. Micul dejun este disponibil zilnic.

Pe terasa la soare sunt sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Optiunile sportive includ un teren de tenis, tenis de masă si biliard. Hotelul oferă un minimarket. In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet Wi-Fi.

Hotelul Marianna Palace se află la 30 km de portul, orasul Rhodos si Aeroportul International Diagoras. Plajele cu nisip din Afantou si Tsambika se află la 5 km. Este disponibilă o parcare privată.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.