Cere oferta Cere oferte
Vacante

ELYSIUM

5 stele

   Kalithea, Grecia

Paste in strainatate
de la
de la
1928  1918 
* 2 adulti | perioada 27.06.2024 - 04.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ELYSIUM, Kalithea, Grecia

Complexul de lux a fost premiat de-a lungul anilor de cele mai prestigioase nume din domeniu astfel in 2015 acesta obtine certificatul de excelenta oferit de TripAdvisor, premii de la HolydayCheck si HolidayTest cat si locul doi pentru implicarea in conservarea mediului inconjurator.

Localizare: Situat pe plaja cu nisip si pietricele din Kallithea, la o distanta de 8 km de orasul Rhodos,si la 4 km de populata statiune Faliraki , cu numeroase activitati de sporturi nautice , magazine si viata de noapte, in apropierea celui de-al doilea cel mai mare parc acvatic din Europa

Distante: Aquapark - 500 m
Aeroport - 15 km
Rhodos Town - 8 km

Facilitati hotel: Facilitatile de 5* puse la dispozitia oaspetilor cu siguranta le vor satisface asteptarile si ii vor indemna sa se relaxeze si sa se bucure de tot potentialul complexului. O uriasa piscina de tip laguna cu hidromasaj si sectiune special amenajata pentru copii inconjurata de sezlonguri si umbrelute. Prosoapele de plaja sunt gratuite insa se percepe depozit pentru folosirea lor. Internet Wi-fi gratuit este disponibil in toate camerele si in zonele publice. Pentru cei ce doresc sa isi pastreze tonusul in vacanta : sala de fitness complet echipata, aerobicul in piscina, terenul de tenis, volei pe plaja, boccia sau mini golf - va stau la dispozitie. Centrul SPA dotat de asemenea cu produsele celebre ESPA va astepta cu o varietate de masaje, proceduri si tratamente.

Facilitati camere: Toate camerele de la Elysium sunt spatioase si minimalist decorate pentru a va crea un spatiu intim si imaculat. Mobilierul elegant este facut la comanda de celebrii designeri iar saltelele patului sunt unele dintre cele mai confortabile. Camerele au o zona de sitting cu birou si canapea, TV LCD satelit, aer conditionat. telefon, internet wi-fi, seif, baie cu cada si articole de toaleta, uscator de par, oglida pentru machiaj, halat si papuci, seif si balcon mobilat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.