Cere oferta Cere oferte
Vacante

LINDOS IMPERIAL

5 stele

   Kiotari, Grecia Vezi pe harta

Paste in strainatate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LINDOS IMPERIAL, Kiotari, Grecia

Spatii generoase si luxoase ce va indeamna la relaxare oferidu-va privelisti incantatoare catre Marea Egee, gradini luxuriante si piscine racoritoare se regasesc intr-un complex ce emana eleganta si confort. Recomandat familiilor cu copii sau cuplurilor, Lindos Imperial pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si servicii diverse pentru a le oferi tot confortul de care au nevoie iar personalul profesionist asigura asistenta necesara pentru a oferi o vacanta perfecta.

Localizare
Aflat in Kiotari in imediata vecinatate a plaje cu nisip si pietricele, complexul Lindos Imperial se afla in apropierea vechiului sat pescaresc Kiotari oferindu-va frumoase privelisti catre Marea Egee.

Distante
- Lindos -> 15 km
- Prasonissi -> 35 km
- Rhodes Town -> 56 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in partea sud-vestica a insulei face ca atractiile principale sa fie:
- plaja Prasonissi cel mai sudic punct al insulei si locul unde Marea Mediterana si cea Egee se intalnesc
- satele si plajele Kitotari si Gennadi
- acropola si orasul Lindos

Atu-uri hotel
- servicii si facilitati foarte bune intr-o zona traditionala si linistita
- recomandat familiilor cu copii
- detine propiul sau aqua-park

Facilitati
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai un aqua-park distractiv, 5 piscine ( dintre care 1 interioara, 2 pentru copii si 2 pentru adulti) cu zone de sezlonguri si umbrelute, plaja cu sezlonguri si umbrelute, facilitati si activitati sportive precum terenuri de tennis, sala fitness, teren de basket, volei pe plaja. Va puteti relaxa in renovatul centru de Spa sau seara bucurandu-va de spectacolele din amfiteatru.Pentru cei mici mini-clubul este alegerea preferata pentru petrecerea timpului liber iar echipa de animatie se va asigura ca vacanta se va ridica la nivelul asteptarilor Dvs organizand in fiecare zi jocuri, concursuri, seri tematice si multe alte activitati. Pentru cei mai pretentiosi gurmanzi 4 restaurante si 4 baruri in regim All Inclusive sunt puse la dispozitie iar restaurantul a la carte va va incanta papilele gustative cu delicioase preparate.

Camere
Toate camerele sunt spatiose si sunt luxos mobilate si dispuse pentru a va crea un spatiu relaxant si intim pe toata durata sejurului.

Tipuri camera
-> Dubla cu vedere la gradina
-> Dubla cu vedere la mare
-> Family cu vedere la gradina
-> Family cu vedere la mare
-> Suite cu vedere la gradina sau la mare


Dotari camera
Toate camerele dispun de zona de living, mini-bar, aer conditionat, TV satelit, telefon, seif, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par si se deschid intr-un balcon sau veranda spatioasa ce ofera diverse privelisti. Camerele de tip family sunt mai spatioase si ofera toaleta cu dus si cada.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie LINDOS IMPERIAL, Kiotari, Grecia