Cere oferta Cere oferte
Vacante

ATLANTIS CITY

3 stele

   Rhodes, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ATLANTIS CITY, Rhodes, Grecia

Renovat recent, hotelul Atlantis City aduce confort si simplitatate in linii elegante celor ce isi doresc o vacanta dinamica in capitala insulei. Castigator al numeroaselor premii oferite de prestigioase site-uri precum TripAdvisor sau Venere, hotelul prezinta un raport excellent calitate-pret.

Localizare: Situat in inima orasului Rhodos, hotelul Atlantis City se afla intr-o zona comerciala cu taverne, restaurant baruri si magazine fiind localizat la 400 m de plaja. Centrul istoric cu orasul sau medieval inclus in patrimonial UNESCO cat si portul turistic se afla de asemenea in apropiere. Aeroportul se afla la 14 km.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o frumoasa terasa pe acoperis ce ofera frumoasa privelisti panoramice, sala de mic dejun, bar, snack bar, internet wi-fi gratuit, receptie deschisa non-stop, camera pt depozitare bagaje, servicii de spalatorie si curatatorie, rent a car, lounge cu TV, bar, internet corner, parcare, lift, seif, capela.

Facilitati camere:
Toate camerele hotelului Atlantis City sunt spatioase, modern si minimalist mobilate fiind echipate cu aer conditionat (contra cost aprx 25 euro/saptamana), TV, mini frigider, seif (contra cost, aprox 15 euro/saptamana), fierbator pentru apa, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon.

Tipuri de camere:
- DBL/TWIN standard
- TRPL standard
- SGL/DBL superior
- Family room (2 adulti + 2 copii)
- Junior Suite cu vedere la mare

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.