Cere oferta Cere oferte
Vacante

Coral Level at Iberostar Selection Bavaro

5 stele

   Punta Cana

de la
de la
5498 
* 2 adulti | perioada 18.01.2025 - 25.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Coral Level at Iberostar Selection Bavaro, Punta Cana, Republica Dominicana

CORAL LEVEL AT IBEROSTAR SELECTION BAVARO


LOCALIZARE:
Situat in Punta Cana, la 1,9 km de plaja Arena Gorda, Coral Level at Iberostar Selection Bavaro All Inclusive se afla langa un teren de golf si pe o plaja privata. Frumusetea naturala a zonei poate fi vazuta pe plaja Arena Gorda si plaja Cortecito, in timp ce centrul orasului Punta Cana si Manati Park Bavaro sunt atractii populare din zona. Profitati de o ocazie pentru a explora zona pentru aventuri pe apa, cum ar fi scufundari.
Acest hotel va permite sa va bucurati de exclusivitatea spatiilor rezervate si de serviciile Premium personalizate, fara a sacrifica avantajele de a va caza intr-o statiune mare de pe Marea Caraibelor. Ce este exclusiv si ce este Premium? Iata cateva sugestii: camere in stil suita intr-o locatie de neegalat, cu linistea oferita de zonele de pe plaja si piscina, care sunt special concepute pentru tine, alaturi de serviciul de concierge nonstop. Bufet unic, cu bucatarie deschisa, rezervare prioritara in restaurante si selectie de vinuri. Aperitive gratuite in clubul de pe plaja, precum si in lounge. Si in ceea ce priveste avantajele oferite de o statiune mare? Profitati la maximum de toate serviciile si facilitatile oferite de Iberostar Selection Bavaro, cu optiuni culinare nesfarsite si diferite piscine, un centru de fitness cu 3 etaje, un Spa cu 21 de cabine de masaj si un teren de golf cu 18 gauri proiectat de P.B. Colorant. Iti poti imagina? Nivelul coralului: o experienta de prima clasa.


FACILITATI:
O gama larga de facilitati sunt disponibile pentru a satisface toate asteptarile oaspetilor statiunii. Are 6 restaurante, parcare privata gratuita, o piscina in aer liber i un centru de fitness. Acest hotel de 5 stele are un bar si camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie privata. De asemenea, hotelul pune la dispozitie o receptie deschisa nonstop, room-service si serviciu de schimb valutar.
Camerele hotelului includ birou si TV cu ecran plat. De asemenea, camerele au dulap si fierbator.
Coral Level at Iberostar Selection Bavaro ofera mic dejun continental sau tip bufet.
Proprietatea pune la dispozitie unitati de cazare de 5 stele, cu cada cu hidromasaj si loc de joaca pentru copii. La Coral Level at Iberostar Selection Bavaro, oaspeii pot juca biliard, tenis de masa si darts.
Facilitati de top pentru familii: babysitting, club de copii, piscina pentru copii, teren de tenis.
Facilitati populare: bazin, Wi-Fi gratuit, mic dejun inclus, parcare inclusa, totul inclus, aer conditionat, Spa, restaurant, sala, bar, spalatorie, room service, menaj, receptie nonstop, internet, parcare si transport, parcare auto securizata gratuita la fata locului, parcare la fata locului limitata, 6 restaurante, 3 baruri / saloane, sezlonguri de plaja, umbrele de plaja, sezlonguri pentru piscina, umbrele de piscina.
Facilitatile spa: Spa cu servicii complete, 21 de camere de tratament, aromaterapie, scrubs corporale, tratamente corporale, impachetari corporale / faciale, masaje, camere de masaj / tratament, sauna
Lagunele cu apa dulce se afla la 31 km de hotel, iar portul de agrement Cap Cana este la 32 km de proprietate.
Sporturi: teren de golf, caiac, club de noapte, teren de tenis in aer liber, parasailing, loc de joaca, snorkeling, tenis, volei, windsurfing, cursuri de yoga.



DESCRIERE CAMERE:
JUNIOR SUITE
Suita Junior dispune de un pat king size si va permite sa va bucurati de vedere relaxanta la gradinile hotelului de pe balconul dvs. privat. Este locul potrivit pentru a savura o bautura din minibar, care este reaprovizionat zilnic. De asemenea, puteti apela room service in orice moment al zilei sau al noptii, daca aveti nevoie de o gustare. In plus, va puteti relaxa in zona de hidroterapie a SPA Sensations din complex.
Facilitati: vedere la gradina, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, articole de toaleta gratuite, halat de baie, seif, toaleta, cada sau du, prosoape, pardoseala de gresie/marmura, birou, TV, telefon, facilitai de calcat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, ventilator, dressing, serviciu de trezire/ceas deteptator, garderoba sau dulap, canapea extensibila.


JUNIOR SUITE POOL ACCES
Suita Junior cu acces la piscina va permite sa alunecati direct in apa de pe terasa. Accesul direct va permite sa va scufundati si sa iesiti ori de cate ori doriti. Luxul si confortul va asteapta in camera, inclusiv un televizor inteligent, astfel incat sa nu ratati filmele si emisiunile TV preferate. De asemenea, va puteti relaxa in zona de hidroterapie SPA Sensations a complexului, cu un acces gratuit la zona de hidroterapie pe saptamana.Asa ca veti avea piscina la picioare.
Facilitati: vedere la gradina cu acces direct la piscina, terasa, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, articole de toaleta gratuite, halat de baie, seif, toaleta, cada sau du, prosoape, pardoseala de gresie/marmura, birou, TV, telefon, facilitai de calcat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, ventilator, dressing, serviciu de trezire/ceas deteptator, garderoba sau dulap, canapea extensibila.


JUNIOR SUITE OCEAN FRONT
Suita Junior cu vedere la ocean este pentru oaspetii care cauta sa priveasca la mare
Privind in Caraibe de la fereastra dvs. va fi una dintre cele mai bune amintiri de vacanta la Playa Bavaro si poate fi a ta in Junior Suite Ocean Front. Valurile iti dau un apel de trezire relaxant si poti adormi ascultandu-le soptind in balconul tau privat. Interiorul frumos al camerei dvs. ofera toate facilitatile si serviciile exclusive de care aveti nevoie. In plus, primiti o intrare gratuita in zona de hidroterapie SPA Sensations pe saptamana.
Facilitati: vedere la ocean, terasa, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, articole de toaleta gratuite, halat de baie, seif, toaleta, cada sau du, prosoape, pardoseala de gresie/marmura, birou, TV, telefon, facilitai de calcat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, ventilator, dressing, serviciu de trezire/ceas deteptator, garderoba sau dulap, canapea extensibila.


SUITE PRESIDENTIAL
Suita Presidential va va umple sejurul cu lux. In plus fata de locatia sa de pe malul marii, camera are o zona de luat masa, o camera de zi si un dormitor spatios cu dressing si pat king-size. Puteti privi marea de pe terasa privata mare sau va puteti strecura in cada relaxanta cu hidromasaj a baii. De asemenea, va veti bucura de servicii de lux: check-in si check-out privat, un minibar, o cina romantica gratuita in camera dvs., o intrare gratuita in zonele umede ale SPA Sensations per sejur, un masaj gratuit de 30 de minute impreuna cu reduceri la toate celelalte tratamente spa, precum si un serviciu gratuit de spalatorie per sejur.
Facilitati: vedere la ocean, terasa, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, articole de toaleta gratuite, halat de baie, seif, toaleta, cada sau du, prosoape, pardoseala de gresie/marmura, birou, TV, telefon, facilitai de calcat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, ventilator, dressing, serviciu de trezire/ceas deteptator, garderoba sau dulap, canapea extensibila.


FAMILY - TWO BEDROOMS JUNIOR SUITE
Suita Family cu doua camere este potrivita oaspetii care doresc spatiu pentru intreaga familie.
Intreaga familie se poate bucura de lux si exclusivitate. O camera are un pat king-size unde va puteti relaxa, in timp ce cealalta camera are doua paturi duble. Ambele au un balcon cu vedere la gradina si o baie cu dus. Va puteti relaxa in zona de hidroterapie a SPA Sensations a hotelului, unde aveti o singura intrare gratuita in zona de hidroterapie pe saptamana.
Facilitati: vedere la gradina, 2 balcoane, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, articole de toaleta gratuite, halat de baie, seif, toaleta, cada sau du, prosoape, pardoseala de gresie/marmura, birou, TV, telefon, facilitai de calcat, aparat pentru prepararea de ceai/cafea, uscator de par, ventilator, dressing, serviciu de trezire/ceas deteptator, garderoba sau dulap, canapea extensibila.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.