Cere oferta Cere oferte
Vacante

ROYAL MYCONIAN RESORT & THALLASO CENTER

5 stele

   Elia, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ROYAL MYCONIAN RESORT & THALLASO CENTER, Elia, Grecia

Descriere: Royal Myconian este membru al The Leading Hotels si ofera oaspetilor sai mediul perfect pentru destindere si relaxare. Avand camere elegante cu vedere spectaculoasa spre Marea Egee, acest hotel este catalogat ca fiind printre cele mai apreciate structuri de cazare din Mykonos.
Localizare: langa plaja de nisip Elia.
Dotari camere: Camerele sunt elegante si sunt doatate cu televizor LCD, DVD/CD/MP3 player, seif, aer conditionat, masa de calcat, telefon, uscator de par, acces internet Wi-Fi, mini bar (contra cost).
Facilitati hotel: Royal Myconian pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant de tip bufet, un restaurant a la carte, 3 baruri, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, terasa, sala de fitness, centru spa & wellness cu piscina interioara, masaj, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, baie turceasca, facilitati pentru sporturi nautice, acces internet wireless.
Alte servicii si facilitati: room service, sali de conferinta, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie, salon de frumusete, bancomat.
Faciltiati copii: loc de joaca si piscina
Plaja: de nisip, langa hotel. Deoarece hotelul este situat la inaltime, clientii au la dispozitie un shuttle bus gratuit pana la plaja.
Clasificarea oficiala: 5*
Web site: www.royalmyconian.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.