Cere oferta Cere oferte
Vacante

Petinos

4 stele

   Platys Gialos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Petinos, Platys Gialos, Grecia

Locatie
Satul Platis Yialos, la 3 km de aeroportul din Mykonos, la 5 km de noul port și la 4 km de portul vechi.
Recomandari
Hotelul este construit în stilul tradițional al insulei. Zonă frumoasă, plajă cu nisip, camere confortabile, cu un design rafinat, restaurantul pe plajă, bar, piscină, servicii de înaltă clasă. O alegere ideală pentru o vacanță romantică.Stil arhitectural tradițional, varietate de camere confortabile, design rafinat, restaurant pe plajă, bar, servicii de înaltă clasă. O alegere ideală pentru o vacanță romantică.


Descriere camere
Total de 74 camere: Double Room, Triple Room, Suite, Superior Room, Suite Family, Suite Superior, Suite Family Superior, Suite Honeymoon.Camerele sunt dotate cu aer conditionat (cald / rece), TV, TV prin satelit, mini-frigider, telefon direct, serviciu de trezire, conexiune gratuită la internet Wi-Fi, baie / duș, uscător de păr, balcon mobilat / terasă.Double Room: Pat dubluTriple Room: cu pat dublu și o canapea extensibilă.Suite:  2 dormitoare separate (un dormitor - pat dublu, celelalte - 2 paturi de o persoană).Superior Room: Renovat în 2014,Superior Room: Actualizat în 2014Suite Family: 2 dormitoare, plan deschis, cu un perete despărțitor.Suite Family Superior: renevoat în 2014, 2 dormitoare separate, 2 băi.Suite Honeymoon: stil lux, pat dublu mare.Servicii de curățenie zilnică, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.