Cere oferta Cere oferte
Vacante

Riad Bleu Du Sud

de la
de la
1265  1258 
* 2 adulti | perioada 09.12.2024 - 16.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Riad Bleu Du Sud, Marrakech, Maroc

Această casă de oaspeți marocană tradițională, situată in cartierul Medina oferă camere decorate luxos, cu acces gratuit la conexiunea WiFi.

Camerele cu aer condiționat de la Riad Bleu Du Sud sunt decorate individual, cu elemente marocane tipice. Fiecare dintre ele include o zonă de relaxare și o baie privată.

La sosire, Bleu Du Sud oferă oaspeților ceai, iar proprietatea include și un restaurant care servește preparate locale și internaționale. Există, de asemenea, un patio mare cu flori și o zonă de lounge cu TV cu ecran plat.

Riad Bleu Du Sud se află la 5 minute de mers pe jos de piața renumită Jemaa El Fna și la 15 minute de mers pe jos de mormintele Saadian. La Aeroportul Menara din Marrakech se ajunge cu mașina in 10 minute. Riadul organizează, de asemenea, excursii in localitățile Ourika, Essaouira și Ourzazate, precum și la cascadele Ouzoud.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Riad Bleu Du Sud, Marrakech, Maroc