Cere oferta Cere oferte
Vacante

Iberostar Club Palmeraie

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Iberostar Club Palmeraie, Marrakech, Maroc

LOCALIZARE
Hotelul este situat in Marrakech si pune la dispozitie un serviciu de transfer gratuit de la/la centrul orasului. Celebra piata Jamaa El Fna se afla la 15 minute cu masina.

FACILITATI
Acest hotel cu vedere la Muntii Atlas se intinde pe un domeniu de 10 hectare, avand un lac mic, gradini amenajate si 3 piscine. Ofera 2 restaurante si 2 baruri la piscina. Este disponibil WiFi gratuit.
La Iberostar Club Palmeraie Marrakech - All Inclusive, pot practica o gama larga de activitati, avand in apropiere 9 terenuri de golf, tenis, badminton si tir cu arcul. Hotelul ofera centru de wellness si spa, spectacole si activitati sportive pentru copii.

RESTAURANT
Restaurantele de la Iberostar Club Palmeraie Marrakech - All Inclusive servesc o varietate de preparate din bucatarii diferite, inclusiv marocana, italiana si berbera. Oaspetii se pot relaxa cu un ceai de menta in ceaiaria marocana.

CAMERE
Camerele de la Iberostar Club Palmeraie Marrakech - All Inclusive includ balcon privat si TV cu ecran plat si canale prin satelit. Toate au zona de relaxare si are aer conditionat.
Camera dubla (2 adulti +1 copil)-(32 mp)-Aceasta camera cu aer conditionat ofera un balcon. Include TV cu ecran plat cu canale prin satelit si articole de toaleta gratuite.
Camera single-(32 mp)-Aceasta camera are aer conditionat, balcon si vedere la munte sau la gradina. Include, de asemenea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si articole de toaleta gratuite.
Camera tripla-(32 mp)-Aceasta camera are aer conditionat, balcon si vedere la munte sau la gradina. Include, de asemenea, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, precum si articole de toaleta gratuite.
Camera dubla cu vedere la gradina-(32 mp)-Aceasta camera dubla are aer conditionat, TV prin satelit si minibar
Camera dubla cu vedere la piscina-(32 mp)-Aceasta camera dubla are minibar si aer conditionat.
Camera dubla-(32 mp)-Aceasta camera dubla are minibar, aer conditionat si TV prin satelit.
Camera dubla cu vedere la gradina-(32 mp)-Aceasta camera dubla are aer conditionat si minibar.
Double Interconnecting-(32 mp)-Aceasta camera twin/dubla are TV cu ecran plat, aer conditionat si minibar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Iberostar Club Palmeraie, Marrakech, Maroc