Cere oferta Cere oferte
Vacante

db Seabank Resort + Spa

de la
de la
2044  2038 
* 2 adulti | perioada 11.05.2024 - 18.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere db Seabank Resort + Spa, Mellieha, Malta

DB Seabank Resort + Spa oferă o locație liniștită in orașul Mellieħa, langă golful L-Ghadira. Pune la dispoziție piscine, atat in interior, cat și in aer liber, facilităti de wellness si multe restaurante. Pentru fiecare cameră este rezervat 1 loc de parcare gratuit.

Seabank Resort oferă servicii de 4 stele, un număr de baruri de cocteil și restaurante, dar și un centru spa. Oaspeții pot utiliza gratuit sauna, baia turcească și cada cu hidromasaj.

Toate camerele de la Seabank au WiFi gratuit, balcon mobilat, aer conditionat si TV prin satelit. Acestea oferă vedere la peisajul rural sau la mare. Camerele pun la dispoziție gratuit și aparat de ceai/cafea.

Mesele incluse in tarif, conținand aperitive, specialități la grătar, pizza și deserturi sunt servite in restaurantele proprietății. Este disponibil bufet de mic dejun, cu cereale, mezeluri, iaurt, produse de patiserie daneze și suc de fructe. Oaspetii pot savura, de asemenea, mic dejun englezesc complet.

Complexul oferă pe tot parcursul anului un program variat de divertisment pentru adulti si un club pentru copii. Clubul desfășoară activități zilnice pentru copiii cu varsta intre 4 și 11 ani. Personalul este mereu disponibil pentru a oferi informatii turistice utile.

Langă hotel se găseste o statie de autobuz care oferă legături către toate zonele din Malta, inclusiv la aeroport si spre orasul Valletta, aflat la 25 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie db Seabank Resort + Spa, Mellieha, Malta