Cere oferta Cere oferte
Vacante

DoubleTree by Hilton Malta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere DoubleTree by Hilton Malta, Qawra, Malta

Hotelul Dolmen Malta se află la malul mării, in golful St. Paul's, și are vedere panoramică la mare, plajă privată gratuită si 6 piscine. Centrul spa al hotelului include cadă cu hidromasaj, saună si centru de fitness. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele de la Dolmen sunt prevăzute cu aer conditionat, minibar, TV prin satelit si apă gratuită. Cele mai multe camere au balcon cu vedere la mare.

Micul dejun este servit in stil bufet si include prăjituri, fructe si mezeluri. Complexul are 4 restaurante care servesc un mix de preparate malteze si mediteraneene. Regimul All-Inclusive constă in mic dejun, pranz, ceai de după-amiază si cină, precum si vinul casei, bere, băuturi răcoritoare si apă minerală in timpul meselor, fără limită de consum.

Oaspeții se pot relaxa la unul dintre barurile tematice sau iși pot incerca norocul la cazinoul hotelului. Bicicletele, bărcile și jet skiurile pot fi inchiriate de la recepție, iar oaspeții au la dispoziție și o școală de scufundări.

Portul istoric din Valletta se află la 25 de minute de mers cu masina de Hotelul Dolmen Malta, iar parcarea de la proprietate este disponibilă la un cost suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie DoubleTree by Hilton Malta, Qawra, Malta