Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL KURUMBA MALDIVES

5 stele

   Maldive, Maldive

Destinații exotice
de la
de la
3858 
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 01.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL KURUMBA MALDIVES, Maldive, Maldive

KURUMBA MALDIVES
Locatie: la 10 minute (cu o ambarcatiune rapida) de capitala Male. Insula, cu o lungime de 500 m si o latime de 400 m, este inconjurata de o plaja cu nisip alb. In apropiere se gasesc diverse centre de scufundari. Pina la stincile din apropiere sunt cca 40 m.

Hotel: incadrat de o vegetatie tropicala, cuprinde: restaurantul principal “Vihamana” (DP=bufet de mic dejun, seara bufet sau meniu), alte 6 restaurante, rotiserie (cu specialitati indiene, italiene, chinezesti, arabe si japoneze), pizzerie (doar ziua), cafenea (deschisa non-stop), 2 baruri, 2 piscine, bazin pentru copii, camera de lectura, magazin de suveniruri. De mai multe ori pe saptamina au loc programe distractive.

Camere: 180.
Superior, cca 74 mp: (38), in cladiri cu cite 4 unitati de cazare, aranjate foarte confortabil, cu podea calda din lemn, baie in aer liber cu cada/dus/wc (apa dulce, calda si rece), foen, telefon, TV, minibar, seif, aer conditionat, aparat de cafea/ceai, terasa sau balcon.
Deluxe, cca 50 mp: (39), se gasesc in bungalow-uri separate, fara etaj si cu o terasa.
Deluxe Bungalow, cca 74 mp: (74), in bungalow-uri separate, cu acces direct spre mare, ceva mai spatioase, in rest - aceleasi dotari.

Sport inclusiv: tenis de masa, o sala de fitness. Contra cost: windsurf, parasailing, plimbari cu catamaranul, barci cu fund transparent, partide de pescuit in larg, echipament pentru acvanauti, scoala de scufundari, canoe, 3 terenuri de tenis cu reflectoare, inca o sala de fitness in centrul balnear, biliard, excursii.

DERTOUR SPECIAL
Cei aflati in luna de miere primesc la hotel: 1 cina la lumina luminarilor, 1 sticla de vin si 1 cos cu fructe - in camera.

BEAUTY & WELLNESS
Centrul “Kurumba-Spa”, pentru tratamente naturale si exclusive, va ofera:
-jacuzzi (incls.);
-sauna, masaje speciale si tratamente de frumusete (contra cost).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.