Cere oferta Cere oferte
Vacante

Cinnamon Hakuraa Huraa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Cinnamon Hakuraa Huraa, Maldive, Maldive

Descriere: Cinnamon Hakuraa Huraa este un resort de 4 stele recomandat atat cuplurilor, cat si familiilor cu copii si consta in vile situate pe plaja cu nisip alb sau pe apele transparente ale lagunei.Localizare: Cinnamon Hakuraa Huraa este situat in atolul Meemu, la o distanta de 145 km de capitala Male.
Facilitati hotel: Cinnamon Hakuraa Huraa pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, 2 restaurante, baruri, piscina, plaja privata, centru fitness si spa, facilitati pentru practicat o mare varietate de sporturi acvatice, scufundari, snorkelling, windsurfing, canoe, pescuit, volei de plaja, tenis de masa, badminton, biliard. Resortul dispune de magazine, un centru spa si fitness, loc de joaca pentru copii si doctor.
Facilitati camere: Toate cele 80 de spatii de cazare sunt spatioase si sunt dotate cu aer conditionat, ventilator, wi-fi, telefon, TV satelit, dvd/cd, seif, mini bar, baie dotata cu uscator de par, facilitati pentru preparat cafea/ceai, terasa.
Transfer: Transferul se face cu hidroavionul in aproximativ 45 minute.
Bagaj: Limita maxima a bagajelor este de 22 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.
Site: https://www.cinnamonhotels.com/cinnamonhakuraahuraamaldives

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.