Cere oferta Cere oferte
Vacante

Angsana Velavaru Resort

de la
de la
6398 
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Angsana Velavaru Resort, Maldive, Maldive

Situat pe insula Velavaru (Insula Țestoaselor), Angsana Velavaru are 3 restaurante și oferă vile luxoase amplasate pe apă sau pe plajă, cu piscină privată. Acest complex se află la o călătorie de 45 de minute cu hidroavionul sau un zborul intern de 30 de minute și o călătorie cu barca rapidă de 40 de minute de Aeroportul Internațional Malé. Angsana Velavaru oferă diverse facilități pentru familii, inclusiv un club pentru copii in interior și in aer liber, care oferă o varietate mare de activități și servicii de babysitting.

Pentru a surprinde tot ce e mai frumos din tăramul apelor și din lumea uscatului, Angsana Velavaru este amenajat pe jumătate deasupra apei cristaline a oceanului din arhipelagul Insulelor Maldive și jumătate pe plajele cu nisip alb ale atolului Nilandhe Sud.

Unele vile situate pe plajă au piscină cu hidromasaj sau terasă privată cu grădină și piscină. Toate vilele situate pe plajă includ facilități moderne, precum TV, facilități pentru prepararea de cafea și ceai, fierbător electric, dormitor, halate de baie, duș cu efect de ploaie in aer liber și papuci pentru exterior. Vilele situate pe apă sunt amplasate mai departe de insulă, langă recife. Fiecare vilă pe apă este spațioasă, avand 2 niveluri și piscină infinită. Toate vilele oferă acces direct la plajă și la ocean. WiFi este disponibil pe intreaga insulă.

Maeștrii bucătari de la Angsana oferă o varietate de preparate locale și internaționale. Cele 3 restaurante ale complexului servesc specialități din Maldive, preparate din fructe de mare proaspete și mancăruri internaționale. Restaurantul emblematic Funa servește mese de cină cu preparate din homar proaspăt. De asemenea, oaspeții pot rezerva și o experiență culinară autohtonă, o masă in vilă sau un mic dejun plutitor.

Angsana oferă tratamente spa premiate. La cerere, proprietatea poate organiza excursii de privit delfinii, excursii printre rechini-balenă sau ieșiri la pescuit cu ambarcațiuni cu vele dhoni, specifice Insulelor Maldive. Angsana Velavaru găzduiește Centrul de scufundări Padi, de 5 stele. Complexul are propriul său laborator marin.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.