Cere oferta Cere oferte
Vacante

Serena Beach Resort and Spa

5 stele

   Shanzu, Kenya

Destinații exotice
de la
de la
3579  3578 
* 2 adulti | perioada 12.12.2024 - 20.12.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Serena Beach Resort and Spa, Shanzu, Kenya

Situat chiar pe plaja cu nisip alb Shanzu, Serena Beach Hotel & Spa are vedere panoramică la Oceanul Indian. Oaspetii pot lua masa langă piscina in aer liber, in grădinile tropicale intinse.

Toate camerele spatioase au aer conditionat si decor in stil swahili, cu paturi inconjurate de o plasă de tantari. Fiecare cameră este dotată cu TV, minibar si baie privată.

Hotelul Serena are o varietate de restaurante si baruri interioare si in aer liber, multe dintre ele cu muzică animată. Oaspetii au la dispozitie room-service si pot savura un cocktail pe balconul privat. Micul dejun este servit pe terasa din grădină.

Sunt disponibile o varietate de activități in aer liber, inclusiv volei, hidrobiciclete, windsurfing și iahting. După o zi activă, oaspetii se pot relaxa cu un masaj la centrul spa si de sănătate Maisha.

Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită si acces gratuit la internet WiFi in toate zonele. Receptia deschisă nonstop poate organiza serviciu de transfer de la/la Aeroportul Moi, situat la 18 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.