Cere oferta Cere oferte
Vacante

Diani Sea Resort

4 stele

   Coasta De Sud, Kenya

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Diani Sea Resort, Coasta de Sud, Kenya

Descriere: Resortul Diani Sea de 4 stele este amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb de pe coasta de sud a Kenyei, plaja Diani. Reciful gigantic, care serveste drept scut natural impotriva valurilor Oceanului Indian, face ca apa sa fie mereu calma si relaxanta. Scafandrii si snorkelerii pot admira coralii si pestii colorati. Complexul este amplasat in mijlocul unei paduri luxuriante de palmieri, cocotieri si flori exotice, oferind astfel turistilor paradisul tropical suprem.

Localizare: Resortul Diani Sea este localizat pe malul oceanului, la 35 km sud de Mombasa si la 30 km de aeroportul international.

Facilitati hotel: Diani Sea Resort pune la dispozitia turistilor receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, acces direct la plaja, piscina exterioara cu cascada si tobogane, jacuzzi, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite atat pe plaja, cat si la piscina, restaurant, 3 baruri, room service, schimb valutar, curatatorie, parcare, centru fitness si spa, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi ( tenis, squash, gym, biliard, minigolf, tenis de masa, darts, volei de plaja, water polo, water aerobic, scufundari, snorkeling etc ), unele gratuite, altele contra cost.

Dotari camere: Diani Sea Resort are 170 de camere spatioase si confortabile, cu mobilier facut din lemn local in stil african. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, plasa pentru tantari, wifi, TV satelit, telefon, seif (cu plata), minibar / frigider, facilitati pentru preparat cafea/ceai, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Pagina web: https://www.dianisearesort.de

Clasificare oficiala: 4 stele

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.