Cere oferta Cere oferte
Vacante

Baobab Beach Resort

4 stele

   Coasta De Sud, Kenya Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Baobab Beach Resort, Coasta de Sud, Kenya

Descriere: Localizat pe una dintre cele mai faimoase plaje din lume - Diani Beach, The Baobao Beach Resort and Spa este amplasat intr-o gradina tropicala de copaci baboa, palmieri si flori exotice, desfasurata de-a lungul a 500 m de plaja cu nisip auriu la Oceanul Indian. Complexul este o oaza de liniste si serenitate, oferind serviciile de inalta calitate necesare unei vacante de neuitat.

Localizare: Hotelul este situat pe minunata plaja Diani Beach, in mijlocul unei paduri cu pomi Baoba, de unde ii vine si numele. Se afla 35 km sud de Mombasa.

Facilitati hotel: Complexul dispune de numeroase facilitati care ofera in final o vacanta de lux. Baobab Beach Resort dispune de receptie 24 de ore, lobby, salon de primire, schimb valutar, room service, inchirieri de masini, doctor (la cerere, contra cost), wi-fi, 3 piscine (sezlongurile si prosoapele sunt incluse), 6 restaurante si baruri, shopping center, precum si de un centru Wellness cu vedere la mare, cu sala de fitness, masaj, coafor, jacuzzi open air, un mic vestiar cu toalete si dusuri.
Zilnic oaspetii hotelului beneficiaza de programe de divertisment (spectacol acrobatic, dansuri traditionale, muzica live) si de sport: tenis de camp (3 terenuri cu nocturna), tenis de masa, aerobic, biliard, boccia, darts, volei pe plaja, baschet, gimnastica, fotbal. Contra cost va puteti bucura de scufundari si cursuri de scufundari, windsurfing, kite surfing, pescuit in larg si golf.

Dotari camere: Cele 87 camere din cladirea principala au vedere la mare, iar cele 68 bungalow-uri au vedere la gradina. Camerele sunt confortabile si mobilate elegant si au capacitate maxima 2 adulti + 1 copil. Toate sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, uscator de par, seif, minifrigider, facilitati preparat cafea/ceai, TV satelit, plase de tantari si balcon sau terasa.

Pagina web: www.baobab-beach-resort.com

Clasificare oficiala: 4 stele (recomandarea agentiei 4 stele)

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Baobab Beach Resort, Coasta de Sud, Kenya