Cere oferta Cere oferte
Vacante

Iliria Internacional

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Iliria Internacional, Durres, Albania

Iliria International situat chiar pe plaja Durres ofera cea mai buna vacanta de pe coasta Adriatica. Va invita la o vacanta linistita si relaxanta. La câtiva metri de hotel se afla o discoteca cu ringul de dans amplasat pe mare, în care va puteti bucura de muzica live intr-o atmosfera plina de viata.
Dotari camera: hotelul dispune de 24 de camere, toate avand balcoane, 6 camere de familie, 9 camere duble si 9 matrimoniale în conditii de lux, unde va puteti bucura de privelistea minunata coastei Durres. Toate camerele sunt mobilate unic. Acestea sunt dotate cu mini-bar, telefon, televizor, aer conditionat, cabina de dus.
Facilitati hotel: restaurant a-la-carte care va asteapta cu preparate delicioase. Restaurantul "Iliria international" ofera preparate cu specific italian, traditional si preparate din bucataria internationala. Bucurati-va de fructe de mare proaspete, produse din carne si vinuri de calitate, la umbra racoritoare a palmierilor, la doar câtiva metri de mare. Alte facilitati: parcare gratuita, muzica live, club de noapte, plaja private.
www.iliriainternacional.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.