Cere oferta Cere oferte
Vacante

ST. GEORGE HOTEL

4 stele

   Paphos, Cipru

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ST. GEORGE HOTEL, Paphos, Cipru

ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-4 pers.) - disponibil in sistemul de rezervari. Bine 7.5 Booking.com Hotelul situat pe un teren de cca 3 ha din care o treime este reprezentata de gradini ingrijite, este marginit pe de-o parte de dealuri si de mare de cealalta parte. Departe de turismul de masa, este locatia perfecta pentru cei care cauta odihna si relaxare. In cadrul hotelului, oaspetii au tot ce este neoive pentru o vacanta stilata, fara griji. SPA & Welness
Centrul SPA are piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, hidro masaj si ofera diverse tipuri de masaj, tratamente faciale, manichiuria, pedichiura, epilare, tratamente speciale pentru mirese, coafura pentru mirese.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Optional, se poate solicita supliment de all inclusive.Hotelul are 3 restaurante: unul pentru micul dejun, gustari si mese usoare, unul pentru pranz in aer liber, unul A la carte cu terasa. De asemenea, hotelul are 3 baruri in interior, un bar la piscina si un bar pe plaja.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara si interioara, petreceri pe plaja, aqua aerobic, polo pe apa, volei pe plaja, tenis de masa, teren de tenis cu iarba artificiala si nocturna, scuba diving, boccia, bingo, jocuri si concursuri, muzica, live, discoteca, seri de muzica (karaoke, rock, cabaret), spectacole de muzica si dansuri, centru Spa, sala de fitness, sala de jocuri. In apropiere exista 2 terenuri de golf.

Localizare
Hotelul se afla la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului Paphos. Manastirea St. Neophitos este la 2 km, la 7 km este un teren de gold, iar plaja Faros este la 5 km. Zilnic se asigura transfer spre orasul Paphos, sau spre Coral Bay (contra cost). Aeroportul din Larnaca este la 136 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.