Cere oferta Cere oferte
Vacante

PARKLANE RESORT & SPA

5 stele

   Limassol

de la
de la
3279  2787 
* 2 adulti | perioada 06.09.2024 - 13.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PARKLANE RESORT & SPA, Limassol, Cipru

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol este inconjurat de grădini amenajate cu o suprafață de 100.000 m2 și pune la dispoziție 1 piscină interioară și 3 piscine in aer liber, precum și o plajă cu nisip lungă. Unitățile de cazare amenajate cu gust oferă WiFi gratuit și vedere la grădină sau la Marea Mediterană. De asemenea, există facilităti pentru copii și un centru spa spațios, cu talasoterapie și săli de tratament. Oaspeții au la dispoziție mai multe restaurante și 2 baruri.

Amenajate cu elemente tradiționale și mobilier din materiale naturale, in nuanțe de ocru, unitățile de cazare de la Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol au TV cu ecran plat de 55 inch cu canale prin satelit și minibar. Baia privată are uscător de păr, articole de toaletă gratuite și cadă sau cabină cu dus cu efect de ploaie.

Facilitățile disponibile la complex includ un salon de coafură, un centru de afaceri și o sală de sport ultramodernă, precum și facilități de sporturi nautice, minifotbal și 3 terenuri de tenis. Recepția este deschisă nonstop, iar personalul poate oferi oaspeților informații practice despre zonă. Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol are un loc de joacă și o varietate de activități pentru copii, precum un parc de 3000 m² cu un castel cu 2 niveluri și o navă de pirați cu tobogane de apă, un club al copiilor și canale TV pentru copii.

Reprezentand o destinatie epicureană fără pereche, acest complex are 4 restaurante distincte, un bar experimental, un local exceptional specializat in sushi si un local de pranz amplasat langă piscină. Hotelul Parklane oferă o gamă de neegalat de preparate culinare, adăugand o nouă dimensiune interesantă bucătăriei din Limassol. Abordarea variază intre relaxat si rafinat, oferind diferite decoruri si meniuri potrivite pentru anumite momente și preferinte. Complexul oferă numeroase optiuni in aer liber, cu o atmosferă distinctă, elegantă, reflectand peisajul mediteranean.

Există parcare privată gratuită, iar complexul este situat la 15 km de centrul istoric al orașului Limassol. Aeroportul Internațional din Larnaca se găsește la 53 km, iar Aeroportul Internațional Paphos este la 72 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.