Cere oferta Cere oferte
Vacante

Costantiana Beach Hotel Apartments

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Costantiana Beach Hotel Apartments, Larnaca, Cipru

Localizare
Hotelul Costantiana Beach Apartments este situat intr-o locatie ideala, in statiunea pitoreasca Makenzy Beach, in Larnaca, la numai 5 minute de mers cu masina de aeroport si foarte aproape de centrul orasului Larnaca si faimoasa promenada Palm Tree Seafront.

Distante
- 9 km de Aeroportul International Larnaca
- 2.5 km de plaja Finikoudes

Puncte de interes
- Plaja Finikoudes
- Larnaca
- Nicossia
- Limassol
- Paphos
- Muntii Trodos
- Satul pitoresc Omodos
- Manastirea Sfintei Cruci

Atu-uri
- Foarte aproape de plaja si de centrul orasului Larnaca
- Aproape de aeroport
- Camere spatioase

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie deschisa 24h, cafenea, acces internet wireless gratuit in lobby si apartamente, TV prin satelit in cafenea/lounge, camera pentru bagaje, seif la receptie, parcare gratuita, servicii de spalatorie, fier de calcat, centru pentru inchirieri masini, servicii medicale.
Apartamentele Costantiana Beach sunt inconjurate de o selectie larga de restaurante, baruri, cafenele, cluburi de noapte, pub-uri si supermarket-uri, toate aflate la scurta distanta de mers pe jos fata de hotel.

Tipuri de camere
-> Studio Apartment
-> One Bedroom Apartment

Dotari camere
Hotelul detine 4 studiouri cu o capacitate de 1-3 persoane si 16 apartamente cu capacitate de pana la 4 persoane.
Studiourile sunt dotate cu chicineta open plan complet utilata, aer conditionat centralizat, baie, TV cu ecran plat si programe prin satelit, telefon cu linie directa, balcon.
Apartamentele detin balcoane cu vedere catre mare sau laterala la mare, bucatarie open plan complet utilata, aer conditiobnat centralizat, baie, TV cu ecran plat si programe prin satelit, telefon cu linie directa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.