Cere oferta Cere oferte
Vacante

Krabi Chada Resort

de la
de la
2526  2118 
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 26.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Krabi Chada Resort, Ao Nang Beach, Thailanda

Acest complex este situat central in Ao Nang, la poalele dealului. Oferă unități de cazare elegante, cu vedere uimitoare la Marea Andaman sau la peisajul tropical luxuriant. Are opțiuni de luat masa, sală de gimnastică și piscină in aer liber. Toate camerele includ WiFi gratuit.

Camerele spațioase de la Krabi Chada Resort - SHA Plus sunt decorate intr-un amestec de stil thailandez și chinez, cu scheme de culori vibrante. Oferă podea din lemn, precum și balcon sau terasă privată.

Dacă oaspetii sunt interesati de vizitarea mai multor insule sau vor să meargă intr-o excursie de scufundări, pot lua legătura cu biroul de turism. Personalul prietenos poate organiza excursii, activități și transport pentru oaspeti.

Puteți lua masa la Jinda Coffee House, unde vă puteți bucura de preparate asiatice autentice și arome internaționale sau puteți merge la barul de pe acoperișul proprietății Krabi Cha-Da. Puteți admira apusul soarelui in timp ce vă bucurați de o cină cu lumanări și de cocteiluri sub cerul instelat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Krabi Chada Resort, Ao Nang Beach, Thailanda