Cere oferta Cere oferte
Vacante

Costa Angela Seaside Resort

de la
de la
1588  1238 
* 2 adulti | perioada 17.06.2024 - 24.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Costa Angela Seaside Resort, Lambi, Grecia

Situat in orașul Kos, la 3,3 km de Amfiteatru, Angela Seaside Resort are coasta sezonieră in aer liber și grădină. Acest hotel cu WiFi gratuit se află la 3,6 km de Biserica Agia Paraskevi și la 3,7 km de portul Kos. De asemenea, proprietatea este situată la 3,7 km de Agora Antică și Altarul Musulman Lotzias.

Toate unitățile hotelului includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Fiecare cameră de la Costa Angela Seaside Resort este dotată cu aer și balcon. Camerele au baie privată cu duș.

Complexul oferă un mic dejun tip bufet.

Stațiunea Litorală Costa Angela sunt o terasă.

Personalul receptiei este disponibil nonstop.

Copacul lui Hippocrate este la 3,8 km de hotel, iar Castelul din Kos se află la 3,7 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hippocrate din Kos, situat la 18 km de Costa Angela Seaside Resort.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Costa Angela Seaside Resort, Lambi, Grecia