Cere oferta Cere oferte
Vacante

The Budha Beach

4 stele

   Santa Maria

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere The Budha Beach, Santa Maria, Republica Capului Verde

THE BUDHA BEACH


LOCALIZARE:
Hotelul The Budha Beach se afla pe insula Santa Maria, la 1,2 km de Biserica Nazarene, la 100 de metri de malul marii iar aeroportul Amilcar Cabral se afla la 19 km de hotel. Cu o piscina infinita cu vedere la mare si zona inconjuratoare, Hotelul Budha Beach este locul perfect pentru relaxare. Aceasta proprietate in stil boutique este intima atat in dimensiune, cat si in decor, si ar fi o alegere ideala pentru o escapada romantica in Capul Verde.
Localitatea Eliseu se afla la 1,2 km de Hotelul The Budha Beach. Proprietatea este la 20 de minute de mers pe jos de Funana Casa da Cultura i la 3,7 km de Viveiro, Gradina Botanica i Zoo di Terra.


FACILITATI:
The Budha Beach ofera o varietate de facilitai, printre care se numara o terasa, un lounge comun, un bar i acces gratuit la internet WiFi. Complexul pune la dispoziie o piscina in aer liber, program de divertisment de seara i room service.
Oaspeii complexului pot savura un mic dejun continental sau vegetarian.
Exista doar sase suite standard si doua suite prezidentiale la acest hotel, asigurandu-va ca fiecare oaspete primeste servicii si atentie personalizate. Fiecare suita are aer conditionat, incalzire, un pat king-size, TV prin satelit, Wi-Fi GRATUIT, minibar, uscator de par, birou, seif inchiriat si o baie cu articole de toaleta de lux.
Restaurantul inovator al acestui hotel serveste mancaruri fusion de inalta calitate, cu ingrediente proaspete. Specializata in gatit cu fructe de mare si wok, exista o selectie larga care va satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Hotelul gazduieste, de asemenea, un bar fantastic care serveste un meniu de cocktailuri, vinuri si sampanie intr-o atmosfera sofisticata.
O piscina infinita. O terasa relaxanta la soare. Hotelul Budha Beach ofera aceste luxuri si multe altele, cu divertisment de seara, masaj, inchiriere de biciclete si windsurfing, de asemenea, disponibile in apropiere. Unele facilitati pot necesita taxe locale suplimentare.


DESCRIERE CAMERE:
DOUBLE ROOM
Echilibru si armonie. Camera dubla lumineaza pur si simplu. Camera are un pat dublu sau doua paturi separate si o baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. Ofera WiFi gratuit, TV, aer conditionat, cutie de valori si frigider, printre altele.


DOUBLE SEA VIEW
Seninatatea Atlanticului. Aceasta este ceea ce respirati si ceea ce experimentati in camera noastra dubla cu vedere la mare. Camera are un pat dublu si o baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. Ofera WiFi gratuit, TV, aer conditionat, cutie de valori si frigider, printre altele.


DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW
Odihna inconjurata de briza marii din Sal este una dintre placerile pe care le veti descoperi in camera noastra dubla superioara cu vedere la mare. Camera are un pat dublu sau doua paturi separate, o terasa privata, precum si o baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. Ofera WiFi gratuit, TV, aer conditionat, cutie de valori si frigider, printre altele.
SUITE SEA VIEW
Lasa-te sa mergi in peisajele uimitoare din Sal, lasa-ne sa te ducem in paradis in suita noastra cu vedere la mare.
Aceasta camera are un pat dublu sau doua paturi separate, o terasa sau un balcon privat, precum si o baie privata cu dus, uscator de par si articole de toaleta. Ofera WiFi gratuit, TV, aer conditionat, cutie de valori si frigider, printre altele.




Taxa turistica: 2 euro/persoana/noapte. Se achita local, la receptia hotelului de catre toti turistii cu varsta peste 16 ani.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.