Cere oferta Cere oferte
Vacante

Sobrado

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Sobrado, Santa Maria, Republica Capului Verde

SOBRADO HOTEL


LOCALIZARE:
Recent deschis Hotelul Sobrado este situat in sudul insulei Sal, la doar 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Amilcar Cabral, aproape de satul vibrant Santa Maria si la doar 400 de metri de plaja minunata Santa Maria.


FACILITATI:
Hotelul Sobrado ofera facilitati standard de inalta calitate, o atmosfera familiara excelenta, confort unic si o bucatarie rafinata gandita sa raspunda nevoilor oaspetilor nostri speciali. Acestia se pot bucura din plin de sederea lor si pot aprecia mediul foarte personal si de ajutor pe care Hotelul Sobrado si personalul sau sunt pregatiti sa-l ofere.
Sobrado Boutique Hotel ofera cazare cu restaurant, parcare privata gratuita, centru de fitness i bar. De asemenea, acest hotel de 4 stele ofera un lounge comun si camere cu aer conditionat, WiFi gratuit si baie privata. Oaspetii au la dispozitie o receptie deschisa non-stop, room-service si servicii de schimb valutar.
Fiecare camera are birou si TV cu ecran plat. Toate unitatile de cazare includ dulap.
Oaspetii de la Sobrado Boutique Hotel pot savura mic dejun continental sau tip bufet.
Unitatea de cazare ofera acces la o terasa.
Printre punctele de atractie renumite din apropiere de Sobrado Boutique Hotel se numara Parohia Maicii Domnului Indurerata, Biserica Nazarineana i Funana - Casa da Cultura. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Amilcar Cabral, situat la 16 km de hotel. Proprietatea ofera serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.


DESCRIERE CAMERE:
Hotelul Sobrado ofera oaspetilor sai o gama de 54 de camere, toate spatioase si mobilate fin, cu pat king-size sau twin, baie privata, aer conditionat, telefon, TV cu ecran plat, seif personal, mini-bar si WiFi gratuit .


Camere STANDARD (25 metri patrati) Capacitate maxima: 2 adulti. Camere duble cu paturi twin sau pat dublu. Camerele accesibile pentru scaune cu rotile sunt disponibile la parter, in conformitate cu reglementarile UE.


Camerele COMFORT (28 de metri patrati) Capacitate maxima: 2 adulti. Acestea au un pat dublu sau paturi twin si o canapea extensibila.


Oaspetii care doresc sa stea intr-un spatiu elegant si discret pot rezerva camerele noastre DELUXE (30 de metri patrati) Capacitate maxima: 2 adulti. Toate camerele au pat dublu, zona de lounge si balcon. Aceste camere ofera aparat de espresso personal, linie de curtoazie privilegiata (papuci si halat de baie de unica folosinta) si serviciu de pregatire pentru noapte.


La primul etaj, cu o terasa spatioasa si mobilata, sunt disponibile pentru oaspeti splendidele camere JUNIOR SUITE (aproximativ 45 de metri patrati) Capacitate maxima: 4 adulti. Toate suitele Junior au un pat dublu, doua paturi de o persoana si o zona de lounge. Aceste camere ofera aparat espresso personal, linie de curtoazie privilegiata (papuci si halat de baie de unica folosinta) si serviciu de pregatire pentru noapte.


Taxa turistica:2 euro/persoana/noapte. Se achita local, la receptia hotelului de catre totituristii cu varsta peste 16 ani.



Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Sobrado, Santa Maria, Republica Capului Verde