Cere oferta Cere oferte
Vacante

Porto Antigo Residence

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Porto Antigo Residence, Santa Maria, Republica Capului Verde

Localizare
Porto Antigo Residence 3* este localizat la 90 m de plaja. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Amilcar Cabral, la aproximativ 18 km.

Facilitati
Hotelul are piscina exterioara
Sporturi acvatice motorizate sau ne motorizate

Restaurant
Hotelul pune la dispozitie pentru masa demipensiune si pensiune complete unde se va servi micul dejun, pranzul si cina.

Camere
Camerele sunt echipate cu bucatarii complet utilate, aer conditionat, TV, telefon,WiFi, baie dotata cu un dus, o cada si un uscator de par. Au vedere la ocean si se afla situat in zona comerciala a orasului Santa Maria, unde puteti gasi magazine, restaurante si cluburi
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Porto Antigo Residence, Santa Maria, Republica Capului Verde